Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Честито за новата придобивка, със здраве и безаварийно да си я караш!
    Интересно ми е за тази цена дадоха ли ти пълна сервизна история на колата?
    Сервизнaтa книжкa я открих с упътвaниятa нa немски и кaрти нa гермaния в бaгaжникa. Сервизирaнa е от 0 до 200000 км през 30000 км. в немски сервизи с печaти и описaние зa мaнипулaциите. Не съм му я изискaл дaже в сумaтохaтa, но тестa ми беше достaтъчен. A ценaтa рaзбирa се беше коментирaнa.
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
    Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
    Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

• 210 кс е за предпочитане винаги...
      Турбото дава макс. вътящ момент на 1500 оборота, развърта се доста по-бързо.
      Май и смук. колекор беше от по-новия модел...определено е крачка напред.
      В нета има много инфо за 200кс моторите, че не си вадят конете, а са около 185-190кс...при 210 кс мотора това животно го няма!!!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        210 кс е за предпочитане винаги...
        В нета има много инфо за 200кс моторите, че не си вадят конете, а са около 185-190кс...при 210 кс мотора това животно го няма!!!
        2.4 се прави само със стария колектор.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

210 кс е за предпочитане винаги...
          GTB2056V го слагат и на двата мотора/200 и 210кс/.
          Last edited by Guzzi; d.m.y г., 00:02.
          sigpic
          Alfa Romeo 159 SW TI-ex
          Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
          http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

• За турбото, явно има определена година след която се подменя...но досега не съм виждал или чувал 200кс с 2056 турбината...но и аз съм виждал 200кс до 2007 включително само.
            sigpic

Comment

За турбото, явно има определена година след която се подменя...но досега не съм виждал или чувал 200кс с 2056 турбината...но и аз съм виждал 200кс до 2007 включително само.
              Тва че не си виждал,не значи че няма,все пак ти си виждал 3-4 2.4-ки най много
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• 5-6 159 с 2.4 двигател найстина....предполагам с 2056 се слага след 2008 г...
                sigpic

Comment

• Здравейте!

Имам едно питане. Ако взема VIN номер на дадена кола от автокъща, могат ли да ми кажа някъде (Примерно Ауто Италия) кога е и за какво е влизала в сервиз и на колко км е била?
                  Дали дават информация? За другите марки например рено знам че дават.

Comment

• Ауто Италия дават информация само ако е водена сервизна история при тях.Нямат връзка със дилърите от Италия,мисля че и за другите държави е така,но за Италия съм сигурен.

Comment

• Доста тъпо, че нямат връзка.
                      Мерси за инфото.

Comment

• то е цяло чудо че въобще има някаква история....
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от valery_ Покажи съобщение
                          Доста тъпо, че нямат връзка.
                          Мерси за инфото.
                          Само ше кажа, че в представителството на Фолксваген може да се извади сервизна история на всяка кола, посещавала официалните сервизи в Европа.
                          После защо марките на ВАГ груп се продават, а италианските - не. Определено причината не е в самите коли.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Само ше кажа, че в представителството на Фолксваген може да се извади сервизна история на всяка кола, посещавала официалните сервизи в Европа.
                            После защо марките на ВАГ груп се продават, а италианските - не. Определено причината не е в самите коли
                            както и в представителтвото на Нисан (личен опит)

според мен ако някой си купува Алфа Ромео от Швейцария примерно, вероятността да получи пълна информация за сервизна история е много голяма.
                            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                            Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Само ше кажа, че в представителството на Фолксваген може да се извади сервизна история на всяка кола, посещавала официалните сервизи в Европа.
                              После защо марките на ВАГ груп се продават, а италианските - не. Определено причината не е в самите коли.
                              In Heaven:

The police are British,

The cooks are Italian,

The lovers are French,

The mechanics are German,

The host is Peruvian,

and it is all organized and run by the Swiss…

In Hell:

The police are German,

The cooks are British,

The mechanics are French,

The lovers are Swiss,

and it is all organized and run by the Italians…
                              Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

• Здравейте колеги.Случайно някой да е гледал тази красавица http://www.cars.bg/c632513 ?

Comment

Working...
                                X